Lyst på skikkelig bålmat på tur?

Lyst på skikkelig bålmat på tur?

Med utstyr fra Wolf and Grizzly blir det superenkelt å lage mat ute! 🔥

Er du lei av den vanlige turmaten som pølser på bålet? Med Wolf and Grizzly kan du enkelt løfte turmaten til et nytt nivå. Grill saftige burgere, fisk eller grønnsaker direkte over bålet, og gjør hver tur til en kulinarisk opplevelse!

M1 Grill Kit 

La oss introdusere deg for M1 Grill Kit – den ultimate løsningen for bålmat. Denne sammenleggbare grillen tar minimalt med plass i sekken, og er helt genial å ha med på tur! 

 

 

Om du skal grille over åpen ild, kull eller steiner, så sørger denne grillen for perfekt resultat. Den er laget i rustfritt stål, så den tåler både naturens påkjenninger og flere runder med bålmat.

KLIKK HER FOR Å SE MER!

Fire Safe

Og hva med en Fire Safe? Denne kompakte branngrillen gjør det enkelt å tenne bål uansett hvor du er, uten å skade naturen. Perfekt for deg som elsker å lage mat ute, men også vil ta vare på miljøet.




KLIKK HER FOR Å SE MER! 

Fire Set 

Ingen bål? Ingen problem! Med Fire Set i lomma, kan du alltid få fyr. Denne kraftige ildstarteren gir deg gnister som får bålet i gang på et blunk – perfekt for turmat på kjølige kvelder.


 

 

KLIKK HER FOR Å SE MER!  

 

Gjør matlagingen ute til en lek med Wolf and Grizzly – sjekk ut de rå produktene HER og gjør deg klar for ditt neste eventyr med bålmat på menyen! 🔥

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering